Skip directly to content

Studenter Revyen 2020

Forestillingen

Studenterrevyen går fra land og giver den gas på cafe Liva.
Under kyndig ledelse af instruktør Maria Garde leverer
Studenterrevyen endnu en gang en revy, der tager udgangspunkt i
det syn man mødes med, når man som ung står på dørtrinnet, til den
verden vi lever i, i dag.

Studenterrevyen spiller fra 5. til 22. februar 2020
og der vil som altid på Liva, være mulighed for at starte aftenen med
en lækker tapasmenu tilpasset forestillingens tema.

Billetter til Studenterrevyen - klik her

Medvirkende

Louise Vangkilde

Louise, 29 år fra Slagelse. Jeg har spillet teater siden jeg var 11 år, hvor jeg var med i ”Nøddebo Præstegaard” på Krabasken i Slagelse. Siden har jeg fulgt interessen op og studeret teater på Teaterhøjskolen i Oure.

Jeg har også taget kurser i improvisation og dramakurser hos skuespiller Lene Poulsen. Jeg har arbejdet professionelt som både instruktørassistent og forestillingsleder. Jeg glæder mig til at få lov til at lege og forhåbentlig more publikum i Studenterrevyen.

Jakob Garde

Jakob, 21 år fra Østerbro: Jeg begyndte som 9-årig som voice-actor hos Camp David og som skuespiller i familieforestillingen Karlas Kabale. Jeg har også spillet med i forestillingerne Jul i Gammelby, Olsen Banden Junior, danseforestillingen sHIFT, flere skoleforestillinger og kortfilm. 

Jeg har mit eget produktionsselskab Spectrum Media, og jeg vil gerne være filminstruktør. Jeg glæder mig til at have publikum med mig. Det er desværre ikke noget, man kan glæde sig til, men mere noget, man kan håbe på.

Jonas Stimose

Jonas, 26 år, fra Nørrebro: Jeg spillede Georg von Trapp i skolemusicalen ”Sound of Music” i 6. klasse på Rønnebæk Skole. Sikke en start! Jeg har lavet Statskundskabsrevy i 4 år, og jeg har de seneste 5 år optrådt med satiregruppen MAGT rundt omkring i hele landet. Jeg er autodidakt skuespiller. Elsker at eksperimentere med skæve karakterer og nonverbale udtryk - og glæder mig til at optræde i Studenterrevyen. 

Og så plejer folk at spørge, hvor høj jeg er, så jeg kan ligeså godt være på forkant: 195 cm.

Katja Ordon Larsen

Katja, 23 år fra Østerbro: Udover en lille skoleforestilling i 2. klasse, optrådte jeg først rigtigt i 7. klasse, da jeg med ungdomsskolens dramahold lavede mange forskellige forestillinger rundt omkring på Lolland og Falster - hvor jeg oprindeligt også er fra. I 2018/19 gik jeg på Rødkilde Teaterhøjskole.

Jeg har aldrig kunne lade det ligge, hvis en sjov mulighed bød sig! Jeg glæder mig til at være med til at give publikum et godt grin – og et afbræk fra virkeligheden og hverdagen, der ikke altid er lige nem at have med at gøre. Det er det bedste, jeg ved.