Skip directly to content

STIK MIG EN MUSE

Forestillingen

En drøm af en cabaret...muser fra alle tider mødes uventet. Et møde med fortiden og fremtiden, farvet med toner fra filmen. De Damer tager dig med ind i en hallucination hvor kendte melodier får nyt liv, mens guder, kvinder, mænd og selveste demokratiet står for skud. Måske finder vi svar på livets store spørgsmål som; Hvordan sætter hun egentlig sin hat? Hvad er det hun husker? Og glemmer han? Er det nu også den allersidste dans? Hvorfor er lykken så lunefuld? Og er sjælen i flammer? Hvordan er det at være transparent and glasslike? Når man har seen it all..

En ting kan vi svare på: Det bliver Hot Hot!

Instruktion: Mads M.Nielsen Tekst: Alexandra Moltke Johansen Scenografi: Lisbeth Burian

Produceret med støtte fra Projektudvalget for Scenekunst under Statens Kunstfond, 3F og Dansk Skuespillerforbund

Spilleperiode 13. August - 12. September 2015

Spilledage

Tirsdag - lørdag kl. 21.00

Spisning kl. 19.00

Dørene åbner for spisende kl. 19.00

Dørene for ikke-spisende kl. 20.30

Menu

Kyllingbryst med salvie og serano. Perlebygsalat med bagte rodfrugter. Spidskål med abrikoser, dild og ristede hasselnødder. Krydret romesco. Groft brød og smør. Dessert: Brownie med flødeskum og bær

Billetter

Billetpris kr. 210,-

Cabaretmenu kr. 175,-

Medvirkende

Christina Bech

Uddannet fra Skuespillerskolen ved Odense Teater 2009

Har bla. medvirket i:

Arsenik og gamle kniplinger, Cirkus Summarum, Nolde, Den Van(d)tro, Tanker i Natten,Skatteøen og Carbaret. Samt diverse tv produktioner.

Ensemble på Teater Momentum Vol 3.0.

Nina Marie Birk

Skuespiller, uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater 2008.
Har medvirket i De Skrigende Halse på Teater Nordkraft, Lulu på Aarhus Teater, den Reumertnominerede Chlodnagaden nr 33 på Teater Fairplay og den Reumertnominerede Projekt Landbrug på Café Teatret, samt andre forestillinger på bla. Anemone Teatret, Thy Teater og Te-Atoriet.

Iben Dorner

Uddannet fra Skuespillerskolen ved Odense Teater 2007. Var 2007-08 en del af ensemblet på Teater Momentum vol. 1.0 og har siden stået på scenen på Mungo Park (Kolding& Allerød), Det Kgl. Teater, Comedieteatret og senest på Aarhus Teater og Husets Teater i Konstellationer (2014) og Odense Teater Hverdag og Ekstase (2015).

På film har hun bla. medvirket i Sorte Kugler (2009), Sandheden om mænd (2010), Fortidens skygge – Den som dræber (2010), Tarok (2013) og på tv har hun spillet roller i bla. Pagten (2009), Borgen (2010) og Den som dræber (2011).

Modtog i 2010 en Zulu Award for bedste kvindelige birolle i Sorte kugler og blev i 2011 tildelt et hæderslegat fra Skuespillerforeningen af 1879.

Christine Gaski

Christine Gaski er uddannet fra Skuespillerskolen ved Odense Teater i 2008. Hun har været en del af Odense Teaters faste ensemble fra 2008 til 2011. Nu arbejder hun som freelance skuespiller, og har beskæftiget sig mest med morskabs- og musikteater. Senest kan man ha oplevet hende i sommerrevyen Revyperler, som var på turne rundt om i det danske sommerland. 

Tine Gotthelf

Uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole, 1998, og har en Bachelorgrad i Musik fra Århus Universitet,1994.

Har spillet rundt omkring på landets teaterscener i København, i Provinsen – samt på Færøerne. I perioden 2001-2010 var hun en del af det faste ensemble på Aalborg Teater. I 2004 havde Tine Gotthelf hovedrollen som "Annie Get Your Gun" med Det Danske Teater på turné i hele Danmark samt på Odense Teater og Folketeatret.

Hun har bl.a. medvirket i TV serierne: "Broen ll”, “Blekingegade”, og som Bibi på badehotellet i "Strisser på Samsø” samt i Spillefilmen “ Den Attende”.

Tine har senest haft succes med monologen "Spoonface Steinberg”, Danmarkspremiere på Får302 i 2014. Forestillingen genopsættes på Teater Får302 til oktober 2015 og drager herefter på turné. 

Jette Sophie Sievertsen
Uddannet ved Århus Teater i 1986. Har været med i utallige forestillinger, cabareter, tv- serie, film siden.
Skuespiller, speaker, dubber, tegnefilmsinstruktør  & tekstforfatter. Seneste opgaver. Tekster til CD’en Songs med Kind Off Jazz
En På Lampen ( Den Danske Skueplads) “ Så må Jorden godt gå Under” Hippodromen. Klassefesten 2 ( Nordisk Film) De- Damer : Flyv Med
Knæk Cancer ( Pineapple Production) Kommende “ Af Jord Er du Kommet “ Harold Pinter
Instruktør på prisvindende stop motion filmen” Æsketroldene” og denne sommer, instruktør på animations filmen, Hotel Transylvania 2 som har biografpremiere i oktober 2015.
Samt live dubber og oversætter for Buster Filmfestival.
Lene Hummelshøj

Uddannet på skuespillerskolen ved Århus Teater 2006.
Hun har bl.a. arbejdet på Århus Teater, Det lille teater, Filuren,
Marionetteatret i Kongens have, Khayal Theatre i Beirut.
Har medvirket i tv-serier samt radio-drama.
Har stor erfaring med dukketeater og er i
sommeren aktuel i King Lear på Hamletscenen, Kronborg.

 

Margit Watt-Boolsen

Uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 2010.

Margit har medvirket i både voksen- og børneforestillinger rundt i landet, bl.a. på Aarhus Teater, Syddjurs Egnsteater, Teater V, Atoriet, i “Projekt Landbrug” på CaféTeatret og i “Skaf mig en tenor” på Folketeatret. 

Margit bruger sin musikalitet i mange sammenhænge. Udover De Damer, samarbejder hun med musiker Tine Vitkov om gennemkomponerede “oplæsningskoncerter” – bl.a. “Bedstefar Krylovs Fabler” i Vor Frue Kirke. 

Margit har også medvirket i flere kortfilm – senest i “Fugle”, der får premiere i slutningen af året.

Raivis Zandovski

- er arrangør, komponist og underviser. Uddannet fra det Rytmiske Musikkonservatorium i 2008. I løbet af de sidste 7 år har han haft samarbejde med "De damer".

Mads M. Nielsen

Reumert vinder for både Årets mandlige birolle og senest Årets Mandlige hovedrolle for sin præstation i Teater V's roste Hornsleth-forestilling.
Mads har her sin debut på Cafe Liva - som skuespiller vel at mærke! Mads var opvasker på Liva i midten af 80-erne og har haft en vis tilknytning og veneration for stedet, idet hans mor, Lane Lind, faktisk var den, der opfandt Cafe Liva-navnet og selv var medejer af landets førende cabaretscene i midten af 80-erne.

Alexandra Moltke Johansen

Pt studerende på Dramatikeruddannelsen ved Århus Teater. 
Alexandra har skrevet til tekster til børn, unge og voksne i snart 10 år.
Har modtaget støtte fra Statens Kunstråd og modtog i 2015 prisen: Årets Stykke på Teatret Fair Play.

Lisbeth Burian

- uddannet fra Statens Teaterskole, Hun har siden 2003 produceret scenografi og kostumer til dans, film og teater. Hun 
har bl.a arbejdet for Odense Teater, Dansescenen, Teater Nordkraft, 78th street Theater lab.N.Y. Teater grob, Århus Teater, Republique, Svalegangen, sort/hvid og senest på “hjemvendt” på Borgerscenen på Aalborg Teater. Sideløbende  med scenografien har hun arbejdet med udstillinger baseret på rum, video og foto.

Vedhaeftninger