Skip directly to content

Støtteforestillinger

Forestillingen

DET ER LYKKEDES AT FÅ KUNSTNERNE FRA NOGLE AF DE STØRSTE  LIVA-SUCCÉSSER GENNEM DE SIDSTE 15 ÅR TIL AT STILLE DERES OPTRÆDEN TIL RÅDIGHED FOR 7 STØTTEFORESTILLINGER OG EN STØTTEKONCERT FRA MANDAG DEN 24. OKT - SØNDAG DEN 6. NOV - ALLE STARTER KL 21 - VIL MAN SPISE FØRST ER DET KL. 19

BILLETPRIS 300,- + MENU 475,- 

BILLETINDTÆGTEN GÅR UBESKÅRET TIL CAFE LIVA'S - DANMARKS ENESTE FASTE CABARETSCENE - FORTSATTE VIRKE

Billetter bestilles på cafeliva@mail.dk eller billetter@cafeliva.dk - grundet strukturændringerne er vores billetkontor ikke telefonisk fysisk bemandet dagligt - I kan osse sende en mail, hvis I ønsker at vi skal ringe jer op; så skal I bare huske at skrive tlf.nr i mailen.

Spilledage

Tirsdag den 1. November - HVOR KOM DEN FRA - BILLETTER

Onsdag den 2. November - Det Originale TRILLEBAND feat Mette Marckmann - 20 billetter tilbage

Torsdag den 3. November - LOVE ME DO - en Beatles-cabaret - 15 billetter tilbage

Fredag den 4. November - NED MED ALTING, OP MED HUMØRET - en Kjeld Petersen-cabaret - BILLETTER

Søndag den 6. November - DEN SIDSTE TURIST - UDSOLGT

Søndag den 4. December - SEBASTIAN SOLO KONCERT - UDSOLGT

Menu

Hovedret: Kyllingebryst med salvie og serrano Dadeltomater, grillede auberginer,mozzarella basilikum Ovnbagte kartofler med sesam, timian Chili aioli Ærtesalat , syltede rødløg Dessert: Kraftig brownie med hasselnødder og vaniliecreme Menupris - 175,-

Billetter

Støtteforestillinger billetpris 300,-

Med cabaretmenu 475,-

Sebastian Solo Støttekoncert billetpris 450,-

Med cabaretmenu 625,-

Medvirkende

LOVE ME DO - en Beatlescabaret

Café Livas vel nok største publikums-succés gennem hele Livas virke fra starten af '80-erne.

Forestillingen havde premiere i sommeren 2004 og fik 5- og 6-stjernede anmeldelser hele vejen rundt.

LOVE ME DO har siden 2004 været både geopsat adskellige gange og været på flere landsdækkende turneer og er vel efterhånden opført mindst 150 gange.

Sammensætning og medvirken: Morten Wedendahl, Mikkel Tiedt & Jacob Morild

MÅSKE KU VI - en Sebastian-cabaret

Måske Ku Vi - en Sebastian-cabaret havde premiere i Foråret 2009 på Snoreloftet på Folketeatret i København, da Cafe Liva's gamle båd var blevet hugget op og der stadig blev kæmpet for at få det økonomiske grundlag fastsat for en ny båd - LIVA 2.

Cabaretten blev en kæmpesuccés med 25 udsolgte forestillinger - og allerede i Efteråret 2009 blev cabaretten genopsat på Snoreloftet. Desuden var cabaretten på en fuldstændig udsolgt landsdækkende turné i foråret 2011.

I januar 2016 genopførtes Måske Ku Vi - nu for første gang på det nye Cafe Liva i Nyhavn og spillede 38 propudsolgte huse - samt 5 udslogte turneforestillinger rundt i landet.

Sammensætning og Medvirken: Mette Marckmann, Eva Skipper, Morten Wedendahl & Jacob Morild

HVOR KOM DEN FRA

HVOR KOM DEN FRA er den nyeste af Jacob Morild's skarpt-satiriske one-man-cabaretter, der på linie med DET GÅR OVER fra 2003 og VAR DET DET fra 2010 blev Reumert-nomineret.

"Vel nok landets skarpeste satiriker"

"Er Jacob Morild den sjoveste komiker vi har"

- disse citater, samt 5-stjernede anmeldelser regnede ned over cabaretten.

Cabaretten havde urpremiere på Cafe Liva i efteråret 2014 og spillede 40 forestilinger for fulde huse - og har herudover været på landsdækkende turnéer i 2014-16.

NED MED ALTING - OP MED HUMØRET

NED MED ALTING - OP MED HUMØRET er skuespilleren Jesper Lohmanns indblik i den modne mands trakkasserier ved hjælp af Kjeld Petersens omfattende repertoire - og samtidig er det en hyldest til komikeren, skuespilleren og tragikeren Kjeld Petersen.

Cabaretten havde Urpremiere på Cafe Liva i 2003 og har efterfølgende adskellige gange været genopsat både på Cafe Liva og på andre små københavnske scener, samt være på landsdækkende turnéer i flere omgange.

På scenen - og for sammensætningen - står Jesper Lohmann og pianisten Bjarne Sahl

DEN SIDSTE TURIST

DEN SIDSTE TURIST er Bodil Jørgensen's nærmest ikoniske Lulu Ziegler-cabaret.

Cabaretten havde Urpremiere på Cafe Liva i forsommeren 2013 og spillede 40 udsolgte huse - i efteråret 2015 var den på landsdækkende turné og var her den mest søgte turneforestilling i landet med 56 fuldstændigt udsolgte sale landet over.

På scenen - og for sammensætningen - står Bodil Jørgensen og pianisten Bjarne Sahl

TRILLEBAND

I 2006 lavede skuespilleren Mette Marckman en fantastisk Trille-cabaret på Cafe Liva ET LILLE LYS I MØRKET.

Cabaretten var en stor succés og et længe ventet og skattet genhør med Trille's fantastiske sange fra Hej Søster til En Lille Bunke Krummer.

I 2013 blev Mette Marckmann opfordret til - og med Trille's velsignelse - at samle det oprindelige, ikoniske Trilleband med Ole Fick, Øyvind Ougaard og Hugo Rasmussen og Trilleband feat Mette Marckmann blev skabt; Hugo Rasmussen er desværre ikke iblandt os mere, men han har ladet stafetten gå videre til bl.a Mads Vinding og - i denne forbindelse - Eva Skipper.

Trilleband har spillet rigtig mange udsolgte koncerter landet over sporadisk de sidste 3 år - men nu starter bandet en landsdækkende turne med denne Støttekoncert på Cafe Liva.