Skip directly to content

Så Slap Dog Af

Forestillingen

Midt i en mere og mere polariseret verden bliver verdens fortrædeligheder – det være sig både store som små - endnu engang behandlet vanligt sort-satirisk af én af landets skarpeste satirikere -

tilsat en knivsspids crazy-musikalsk-komik og almindeligt fjolleri.

Og emnerne står i kø: Klimakrise, politikerlede, krig ikke bare i Europa men stort set på alle kontinenter, samt et mediebillede som er holdt op med at formidle viden og fakta, men tværtimod giver mere taletid til fantaster og konspirationsteoretikere, end til mennesker, der rent faktisk ved, hvad de taler om.

Midt i denne kakafoni af vris, had, udskamning og misforståelser råber en mere en midaldrende privilegeret mand: SÅ SLAP DOG AF!

Solo-cabaretten er vanen tro skrevet og instrueret af Jacob Morild selv og han står atter engang Mutters alene på scenen.

Spilledage

3. - 31. Maj - Mandag-lørdag kl. 20

Købes ved at sende en mail på cafeliva@mail.dk - eller på Teaterbilletter.dk

Menu

3-retters cabaretmenu forventes klar i midten af maj Menupris 300,-

Billetter

Billetpris 275,-

Medvirkende

Jacob Morild

Skuespiller, instruktør, dramatiker, tekstforfatter, satiriker m.m.m. Autodidakt i det hele og startede sin karriere i midten af '80-erne. Har sidenhen været vidt omkring bl.a. som redaktør & chef for P3's radiosatire DET DER OM SØNDAGEN 1992-1995; revydirektør på Mogenstrup-revyen 1995-1997; viceredaktør på TV2s UGEN DER GAK 1995-1996 - desuden optrådt på Nørrebros Teater, AmagerScenen, Det Ny Teater, Privat Teateret, FolkeTeateret, Græsted Revyen, Rottefælden i Svendborg, Nykøbing F.revyen, Hjørring Revyen og mange, mange andre steder.

Har modtaget Wilhelm Hansen Fondens Hæderspris i 2014, De Danske Teaterforeningers Ærspris 2014, Danske Teateranmelderes Initiativ-pris 2015, 4 gange kåret til Årets Revyforfatter og 4 gange nomineret til en Reumert - sidst for Julecabaretten NÅR KRYBBEN ER TOM i 2015.

Siden 1987 engageret i Liva, hvor han har stået i spidsen/været involveret/skrevet/spillet med i....over 50 cabaretter til dato og der er mange flere på vej - siden 1999 har han desuden været kunstnerisk & administrativ leder af Café Liva.