Skip directly to content

PÅ MIN LYSEGRØNNE Ø

Forestillingen

Med udgangspunkt i skuespillerinden Sigrid Horne-Rasmussens righoldige repertoire fortælles et nutidigt, moderne portræt af en kvinde, der til tider går helt i knæ i en ordentlig brandert, mændene er væk eller ikke værd at samle på, selvværdet forsvundet, men snart rejser hun sig stærkt op igen, ved glæden over at springe ud som romantikker og danser en vals af lykke over alt det, livet gav og alt er tilgivet.

Af og med Birgitte Simonsen – akkompagnement og musikalsk arrangement Jan Overgaard.

Spilleperiode: 1. oktober - 31. oktober 2015

 

Spilledage

Tirsdag - lørdag kl. 21.00.

Spisning kl. 19.00.

Dørene åbner kl. 19.00

Menu

Tapastallerken: Røget laks med æble/rødbede i peberrod. Serrano skinke. Fennikel salami. Vesterhavsost. Klosterkrone. Blå kornblomst. Romesco og tranebærpesto. Soyamandler. Groft brød og rugkiks. Dessert: Squashkage med krydderier og creme cheese med citron

Billetter

Billetpris kr. 210,-

Cabaretmenu kr. 175,-

Medvirkende

Birgitte Simonsen

Uddannet fra Århus Teaters Elevskole 1984 - har været fast del af ensemble på Det Kongelige Teater I flere omgange og har desuden spillet på de fleste københavnske teatre.

Film og TV-roller har blandt andet budt på: ”Forbudt for børn”; ”Dagens Donna”; ”Jul på Kronborg”, “Rejseholdet” og ”Nikolaj og Julie”.

Har desuden de sidste par år haft stor succes med at undervise egne dramahold, og derudover holdt foredrag over forskellige temaer – blandt andet H.C. Andersen.

Jan Overgaard

Pianist, arrangør og korleder ved Korfabrikken.

Har bl.a. arbejdet på Holbæk Teater med Aage Stentoft-cabaret og været orkesterleder på Revyperler.

Anmeldelser