Skip directly to content

PÅ LOFTET SIDDER KRISEN - Årets Julecabaret

Forestillingen

ALT UDSOLGT

PROGRAM - klik her

Årets Julecabaret har på snart 35te år været Café Livas tilbagevendende flagskib og i 2023 vender holdet fra de 5-stjernede anmelder- og publikums-succéser

ANDENS VERDENSKRIG 2014 &  ROTTER PÅ LOFTET 2020 tilbage i stærkeste form.

Atter bliver samtlige af julens traditioner, fortællinger, religiøsitet og baggrunde kastet skævt og sort-satirisk op i luften, uden nogen som helst garanti for, hvor de lander.

Vi lever i krisernes vakuum, hvor verden er om muligt endnu mere af lave end før i verdens-historien, som journalister uden historisk ballast plejer at kalde det –

og det ser rigtig nok sort ud: 

Atter krig på Europæisk jord; klimakrise med udsigt til jordens undergang; energikrise og inflation – men den største krise i de små familier er nu engang:

SÅ er det jul igen!

Og dér opstår så flg spørgsmål:

Er udtrykket ”en hvid jul” mest krænkende for klimaet eller bare bundracistisk?

Bør sangen ”Jeg så julemanden kysse Mor” ikke både undergå et #metoo-tjek og lige generelt kønsopdateres?

Mon den SVM-regeringen inviterer resten af Folketinget med til jule-afslutning i år?

Af og med Karsten Jansfort, Jacob Morild, Thomas Pakula og Morten Wedendahl

Som vanligt er det Café Livas Kunstneriske Leder, Jacob Morild, som står for manuskript og instruktion.

 

Spilledage

17. November - 22. December

Mandag-Lørdag kl. 20

DOG undtaget: 

Torsdag den 7.12, Lørdag den 9.12, Tirsdag den 12.12 og Onsdag den 13.12

Menu

Julemenu bestående af: Sildemad Braiseret gris med rødkål, kartofler & brun sovs 3 slags ost med sødt & sprødt Ris-a-la-mande Menupris 350,00

Billetter

Billetpris 300,-

Købes ved at sende en mail på cafeliva@mail.dk - eller på Teaterbilletter.dk

Medvirkende

KARSTEN JANSFORT

Diverse teaterroller på Amagerscenen, Det Ny Teater, Nørrebros Teater, Det Danske Teater, Falkoner Teatret, Ålborg Teater, Hvidovre Teater & Privat Teatret. Har lavet revy & cabaret på Limfjords Revyen, Molbo Revyen, Randers Revy, Allegade 10, Græsted Revy, Århus Revyen, Sønderborg Revy & Hjørring Revyen.

Film & TV: "Et par på Kai'en", "Med Kjærlig Hilsen", "Jo værre, jo bedre", "Kaos i Opgangen", "Mosquito", "Fangerne på Fortet", "Andarki", "Showbizzerne", "Kok Amok", "Madsen & Co.", "Hotellet" og "Rejseholdet"!

På Café Liva: KÆRLIGHED PÅ TOPPEN i 1998!

Morten Wedendahl

Startede som kapelmester og komponist i den Københavnske Studenterrevy i starten af 80¹erne. Blev herefter én af landets førende revykomponister & -kapelmestre fra 1988 på revyer som Holstebro-Revyen, Græsted-Revyen, Rottefælden, Helsingør & i Nykøbing Falster. Et hverv der har givet ham - som den eneste revykomponist - titlen som årets revykom-ponist 3 gange - i 1988, 1994 & 2001. Var sammen med Lise-Lotte Norup, Kirsten Siggaard & Kirsten Vaupel initiativtager til - og kapelmester & arrangør på - SWING SISTERS, som foreløbig har lavet to succésfulde turnéer.

Desuden musiker, arrangør, kapelmester og komponist på musikdramatiske forestillinger på Betty Nansen, Det Danske Teater m.m. - herunder osse Sebastian-musicalen PIPPI i Cirkus-Bygningen og efterfølgende på turné.

Har sideløbende fra 1987 været involveret i henved 20 cabaretter på Café Liva - tit og ofte i samarbejde med tekstforfatteren Jacob Morild - dette par har bl.a. stået for hovedparten af Café Livas succésrige julecabaretter: JULSPIND 1989, JULSPIND 2 1990, BREMSESPOR I SNEEN 1991, ABSOLUT JUL 1995, LIVA PÅ JUL 1997, LIVA PÅ STØTTEJUL 1999 & "ET VINTERMARERIDT" 2001.

Thomas Pakula

Musiker, komponist & arrangør på bl.a. Nykøbing F. revyen & Det Ny Teater.

Skrev i 1999 musik til børneforestillingen "Englen og den Blå Hest" på EgnsTeateret Masken.

Fra 1998 TV (DR) "Musikbutikken" (som keyboardspiller og arrangør) samt "Fællessang på Bakken" (key+arr.), Det Danske Melodi Grand Prix 1999 (key+komp.)

Er - og har været i en årrække - kapelmester og hovedkomponist på Sønderborg-Revyen, Randers Revyen og Odense VinterRevy.

Startede på Liva som kapelmester på den Reumert-prisbelønnede cabaret IND TIL BENET  i 2001 - og har siden været involveret i utallige julecabaretter o.m.a. på Café Liva.

Udover Reumertprisen i 2001, er han bl.a. blevet kåret til Årets Revykomponist i 2005 & i 2015 - og har desuden været Reumert-nomineret 2 gange; sidst for Cafe Livas Julecabaret NÅR KRYBBEN ER TOM i 2015.

Jacob Morild

Skuespiller, instruktør, dramatiker, tekstforfatter, satiriker m.m.m. Autodidakt i det hele og startede sin karriere i midten af '80-erne. Har sidenhen været vidt omkring bl.a. som redaktør & chef for P3's radiosatire DET DER OM SØNDAGEN 1992-1995; revydirektør på Mogenstrup-revyen 1995-1997; viceredaktør på TV2s UGEN DER GAK 1995-1996 - desuden optrådt på Nørrebros Teater, AmagerScenen, Det Ny Teater, Privat Teateret, FolkeTeateret, Græsted Revyen, Rottefælden i Svendborg, Nykøbing F.revyen, Hjørring Revyen og mange, mange andre steder.

Har modtaget Wilhelm Hansen Fondens Hæderspris i 2014, De Danske Teaterforeningers Ærspris 2014, Danske Teateranmelderes Initiativ-pris 2015, 4 gange kåret til Årets Revyforfatter og 4 gange nomineret til en Reumert - sidst for Julecabaretten NÅR KRYBBEN ER TOM i 2015.

Siden 1987 engageret i Liva, hvor han har stået i spidsen/været involveret/skrevet/spillet med i....over 50 cabaretter til dato og der er mange flere på vej - siden 1999 har han desuden været kunstnerisk & administrativ leder af Café Liva.

Anmeldelser

★★★

Frederiksborg Amts Avis

★★★★

JyllandsPosten

For at læse anmeldelsen - klik her