Skip directly to content

NISSEFULD OG PÅ RULLESKØJTER

Forestillingen

Spilleperiode:
20. november - 20. december 2013

Og så blev det atter jul!

Makkerparret Jacob Morild & Morten Wedendahl slår til igen – som de har gjort det nu i snart 25 år (Arrrrhhhh – 25-års jubilæet for Livas julecabaret er nu først til næste år i 2014, men så er der lidt at forsøde ventetiden med!)

Sort satire; røde ører; blå læber & uringule snedriver!

På scenen står Mette Marckmann, Anne Pagh & Michael Hasselflug –

Mette & Michael er gamle kendinge i Liva-regi osse hvad angår julecabaretter, men som en lille mandelgave-overraskelse, har vi Anne Pagh som her har sin debut på Liva og det er en oplevelse værd; lidt ligesom forventningen til selve højtiden.

For musikken på alle fronter står Morten Wedendahl – og teksterne er selvfølgelig skrevet af én af landets skarpeste satirikere, Jacob Morild

Instruktion – Jacob Morild & Lars Knutzon.

Spilledage

20. november - 20. december 2013

Mandag - lørdag kl. 21.00.

Spisning kl. 18.30.

Menu

- STEGTE SILD - KRYDDERSILD - ÆGGESALAT MED KARRY OG ÆBLE - RØGET LAKS MED URTECREME - ANDERILETTE - KÅLSALAT AF RØD,GRØN OG SPIDS MED ÆBLER, NØDDER OG ABRIKOSER - KRYDDERPØLSER MED GROV SENNEP OG ÆBLEKOMPOT - KRYDRET KAMSTEG MED RØDKÅL OG ÆBLEKOMPOT - SMÅ OVNSTEGTE KARTOFLER MED MASSER AF KRYDDERURTER - OSTE MED TRANEBÆRPESTO,KIKS OG DRUER - RIS ALA MANDE MED KIRSEBÆRSAUCE - GROFT RUGBRØD OG LYST BRØD, SMØR

Billetter

Billetpris:

kr. 200,-

Billet med den traditionelle julefrokostbuffet:

kr. 495,-

Medvirkende

Mette Marckmann

Uddannet som skuespiller fra Statens Teaterskole i 1992 og derefter opgaver på Jytte Abildstrøms Teater, Københavneren, Nørrebro Teater, Team Teatret, Folketeatret, Holbæk Egnsteater & CaféTeatret.

Osse flittig revyskuespiller i Sønderborg, Græsted, Nykøbing F., Ganløse & Mogenstrup.

Film & TV: "Brudevalsen", "Rimini", "Obduktionen.", "Interview", "Riget", "Kun en Pige", "TV-10.", "Skål - enten, eller", "Taxa.", "I wonder who's kissing her now", "Hva'så?" - TV-satire, "Skjulte spor"

Radio: Tilknyttet Børneradio på P3 fra 1999 + Radiospillene: "Pinden" & "Balkonen". Desuden medlem af teater-improgruppen ALT PÅ ET BRÆT

På Café Liva: Første gang i den meget roste '80-er-cabaret CAFELIV i 2000 - og siden i både julecabaretter og mange andre sammenhænge; bl.a. Trille-cabaretten Et Lille Lys I Mørket fra 2006, som har afstedkommet at Mette osse rejser rundt med det originale Trille-band (Ole Fick, Øjvind Ougaard & Mads Vinding) og fortolker Trilles sange med stor succés.

Anne Pagh

Smuk som en skærsommernat og sjov som en Nytårsaften. Uddannet fra Århus Teaterskole og har haft et hav af roller på både teater, TV & film. Og nu første gang på Cafe Liva!

Michael Hasselflug

 

Teater; stort set alle. TV; Krøniken, Edderkoppen m.m.m. Film, tegnefilm, reklamespeaks & medlem af landets bedste Impro-teatergruppe Alt På Et Bræt. Har før været på Liva med både Halfdan Rasmussen-, Erik Leth- & julecabaret.

Morten Wedendahl

Startede som kapelmester og komponist i den Københavnske Studenterrevy i starten af 80¹erne. Blev herefter én af landets førende revykomponister & -kapelmestre fra 1988 på revyer som Holstebro-Revyen, Græsted-Revyen, Rottefælden, Helsingør & i Nykøbing Falster. Et hverv der har givet ham - som den eneste revykomponist - titlen som årets revykom-ponist 3 gange - i 1988, 1994 & 2001. Var sammen med Lise-Lotte Norup, Kirsten Siggaard & Kirsten Vaupel initiativtager til - og kapelmester & arrangør på - SWING SISTERS, som foreløbig har lavet to succésfulde turnéer.

Desuden musiker, arrangør, kapelmester og komponist på musikdramatiske forestillinger på Betty Nansen, Det Danske Teater m.m. - herunder osse Sebastian-musicalen PIPPI i Cirkus-Bygningen og efterfølgende på turné.

Har sideløbende fra 1987 været involveret i henved 20 cabaretter på Café Liva - tit og ofte i samarbejde med tekstforfatteren Jacob Morild - dette par har bl.a. stået for hovedparten af Café Livas succésrige julecabaretter: JULSPIND 1989, JULSPIND 2 1990, BREMSESPOR I SNEEN 1991, ABSOLUT JUL 1995, LIVA PÅ JUL 1997, LIVA PÅ STØTTEJUL 1999 & "ET VINTERMARERIDT" 2001.

Jacob Morild

Skuespiller, instruktør, dramatiker, tekstforfatter, satiriker m.m.m. Autodidakt i det hele og startede sin karriere i midten af '80-erne. Har sidenhen været vidt omkring bl.a. som redaktør & chef for P3's radiosatire DET DER OM SØNDAGEN 1992-1995; revydirektør på Mogenstrup-revyen 1995-1997; viceredaktør på TV2s UGEN DER GAK 1995-1996 - desuden optrådt på Nørrebros Teater, AmagerScenen, Det Ny Teater, Privat Teateret, FolkeTeateret, Græsted Revyen, Rottefælden i Svendborg, Nykøbing F.revyen, Hjørring Revyen og mange, mange andre steder.

Har modtaget Wilhelm Hansen Fondens Hæderspris i 2014, De Danske Teaterforeningers Ærspris 2014, Danske Teateranmelderes Initiativ-pris 2015, 4 gange kåret til Årets Revyforfatter og 4 gange nomineret til en Reumert - sidst for Julecabaretten NÅR KRYBBEN ER TOM i 2015.

Siden 1987 engageret i Liva, hvor han har stået i spidsen/været involveret/skrevet/spillet med i....over 50 cabaretter til dato og der er mange flere på vej - siden 1999 har han desuden været kunstnerisk & administrativ leder af Café Liva.