Skip directly to content

NÅR KRYBBEN ER TOM...

Forestillingen

Årets Julecabaret er en stolt og glorværdig Liva-tradition startet i 1989 af bl.a. Jacob Morild.

I år består holdet - udover Jacob Morild – af Lone Rødbroe, Tom Jensen og Thomas Pakula.

Og atter skal højtidens gaveræs, forbrugshelvede og familiære katastrofe-sammenstød hudflettes under mottoet: Sort satire; røde ører; blå læber & uringule snedriver!

Spilleperiode: 18. november - 19. deceber 2015

OBS! Der spilles ikke 20/11 & 21/11

Spilledage

Mandag - lørdag kl. 21.00

Spisning kl. 18.30

Dørene åbnes kl. 18.30

Menu

Krydrede sild i tomat/sherry med rødløg og kapers. Marinerede sild med karrykrydret æggesalat. Røget laks med rødbeder og æbler i peberrod. Hønsesalat med asparges, grillede svampe og bacon. Flæskesteg med grov rødkål. Kålsalat med æbler, valnødder og ribs. Salat med orangemarineret andebryst, valnødder og tranebær. Oste med tranebærpesto, kiks,druer. Risalamande. Groft brød, rugbrød, smør MED FORBEHOLD FOR ÆNDRINGER

Billetter

Billetpris kr. 250,-

Julebuffet kr. 295,-

Medvirkende

Tom Jensen

Uddannet fra Statens Teaterskole og har bl.a. flere gange været på Det Kongelige Teater

Og har desudenspillet utallige roller på nærmest samtlige københavnske teaterscener - desuden flitting brugt i revyer bl.a. Tivolirevyen, Sønderborg Revyen og Hjørring Revyen og blev Årets Dirch I 2010

Herudover utallige opgaver for radio, film og TV

Lone Rødbroe

Uddannnet dramaturg fra Århus Universitet 1993.

Har optrådt bl.a. med Østjysk Musikforsyning på Pejsegården; været fast del af ensemblet på Randers Egnsteater og har spillet med i et hav af revyer fra Sønderborg til Hjørring.

Havde stor succés med Dansktop-cabaretten På Toppen i Liva-regi i 2013.

Og blev Reumert-nomineret for Cafe Livas julecabaret NÅR KRYBBEN ER TOM i 2015

Thomas Pakula

Musiker, komponist & arrangør på bl.a. Nykøbing F. revyen & Det Ny Teater.

Skrev i 1999 musik til børneforestillingen "Englen og den Blå Hest" på EgnsTeateret Masken.

Fra 1998 TV (DR) "Musikbutikken" (som keyboardspiller og arrangør) samt "Fællessang på Bakken" (key+arr.), Det Danske Melodi Grand Prix 1999 (key+komp.)

Er - og har været i en årrække - kapelmester og hovedkomponist på Sønderborg-Revyen, Randers Revyen og Odense VinterRevy.

Startede på Liva som kapelmester på den Reumert-prisbelønnede cabaret IND TIL BENET  i 2001 - og har siden været involveret i utallige julecabaretter o.m.a. på Café Liva.

Udover Reumertprisen i 2001, er han bl.a. blevet kåret til Årets Revykomponist i 2005 & i 2015 - og har desuden været Reumert-nomineret 2 gange; sidst for Cafe Livas Julecabaret NÅR KRYBBEN ER TOM i 2015.

Jacob Morild

Skuespiller, instruktør, dramatiker, tekstforfatter, satiriker m.m.m. Autodidakt i det hele og startede sin karriere i midten af '80-erne. Har sidenhen været vidt omkring bl.a. som redaktør & chef for P3's radiosatire DET DER OM SØNDAGEN 1992-1995; revydirektør på Mogenstrup-revyen 1995-1997; viceredaktør på TV2s UGEN DER GAK 1995-1996 - desuden optrådt på Nørrebros Teater, AmagerScenen, Det Ny Teater, Privat Teateret, FolkeTeateret, Græsted Revyen, Rottefælden i Svendborg, Nykøbing F.revyen, Hjørring Revyen og mange, mange andre steder.

Har modtaget Wilhelm Hansen Fondens Hæderspris i 2014, De Danske Teaterforeningers Ærspris 2014, Danske Teateranmelderes Initiativ-pris 2015, 4 gange kåret til Årets Revyforfatter og 4 gange nomineret til en Reumert - sidst for Julecabaretten NÅR KRYBBEN ER TOM i 2015.

Siden 1987 engageret i Liva, hvor han har stået i spidsen/været involveret/skrevet/spillet med i....over 50 cabaretter til dato og der er mange flere på vej - siden 1999 har han desuden været kunstnerisk & administrativ leder af Café Liva.