Skip directly to content

LOVE ME DO - en Beatlescabaret

Forestillingen

Da mange gik forgæves i januar 2019, genopsættes igen-igen-igen én af Cafe Livas allerstørste succésser - den 6-stjernede anmelder- og Publikumssuccés:

LOVE ME DO

I juni 1964 spillede Beatles deres første (og eneste) live-koncert i Danmark. I anledningen af 40-årsjubilæet præsenterer Liva en opfølgning/remake/ny version af anmelder- og publikumssuccéssen fra 1988 LOVE ME DO, hvor bl.a. Politiken skrev: „Beatles lever!“ En crazy-humoristisk tour de force gennem et evergreen-landskab på højde med Breughels bedste malerier!

Ja, vi ved heller ikke helt hvad det betyder, men det lyder da godt, ikke?

Spilledage

13. Januar - 1. Februar

Mandag til Lørdag kl. 20 & Lørdag kl. 15

Forestillingen er med pause og er færdig ca 21.40 - lørdag eftermiddag kl. 16.40

ALT UDSOLGT

Menu

Cabaretmenu: Forret: Carrot ginger soup with almonds. Served with soda bread and butter. Hovedret: Steak and mushroom pie Salad with peas Pris 235,00 pr.person Tilkøb til pausen eller efter forestillingen: Lemonpudding Pris 65,00 pr.person Tapastallerken før Eftermiddagsforestillingerne Lørdage kl. 13.30: Charcutteri i skiver: Chorizo bellota d.o Salchichon bellota d.o Sortfodsskinke - cebo Oste: Manchego d.o (den klassiske fåreost) Trøffelost Tilbehør: Brød - durum baguette Alioli Oliven - blandede Fuettas Oliventapenade Olivenolie Pris 95,00 pr.person

Billetter

Billetpris 240,-

Købes på cafeliva@mail.dk (gebyrfrit) - eller på billetten.dk og teaterbilletter.dk

Medvirkende

Morten Wedendahl

Startede som kapelmester og komponist i den Københavnske Studenterrevy i starten af 80¹erne. Blev herefter én af landets førende revykomponister & -kapelmestre fra 1988 på revyer som Holstebro-Revyen, Græsted-Revyen, Rottefælden, Helsingør & i Nykøbing Falster. Et hverv der har givet ham - som den eneste revykomponist - titlen som årets revykom-ponist 3 gange - i 1988, 1994 & 2001. Var sammen med Lise-Lotte Norup, Kirsten Siggaard & Kirsten Vaupel initiativtager til - og kapelmester & arrangør på - SWING SISTERS, som foreløbig har lavet to succésfulde turnéer.

Desuden musiker, arrangør, kapelmester og komponist på musikdramatiske forestillinger på Betty Nansen, Det Danske Teater m.m. - herunder osse Sebastian-musicalen PIPPI i Cirkus-Bygningen og efterfølgende på turné.

Har sideløbende fra 1987 været involveret i henved 20 cabaretter på Café Liva - tit og ofte i samarbejde med tekstforfatteren Jacob Morild - dette par har bl.a. stået for hovedparten af Café Livas succésrige julecabaretter: JULSPIND 1989, JULSPIND 2 1990, BREMSESPOR I SNEEN 1991, ABSOLUT JUL 1995, LIVA PÅ JUL 1997, LIVA PÅ STØTTEJUL 1999 & "ET VINTERMARERIDT" 2001.

Mikkel Tiedt
Jacob Morild

Skuespiller, instruktør, dramatiker, tekstforfatter, satiriker m.m.m. Autodidakt i det hele og startede sin karriere i midten af '80-erne. Har sidenhen været vidt omkring bl.a. som redaktør & chef for P3's radiosatire DET DER OM SØNDAGEN 1992-1995; revydirektør på Mogenstrup-revyen 1995-1997; viceredaktør på TV2s UGEN DER GAK 1995-1996 - desuden optrådt på Nørrebros Teater, AmagerScenen, Det Ny Teater, Privat Teateret, FolkeTeateret, Græsted Revyen, Rottefælden i Svendborg, Nykøbing F.revyen, Hjørring Revyen og mange, mange andre steder.

Har modtaget Wilhelm Hansen Fondens Hæderspris i 2014, De Danske Teaterforeningers Ærspris 2014, Danske Teateranmelderes Initiativ-pris 2015, 4 gange kåret til Årets Revyforfatter og 4 gange nomineret til en Reumert - sidst for Julecabaretten NÅR KRYBBEN ER TOM i 2015.

Siden 1987 engageret i Liva, hvor han har stået i spidsen/været involveret/skrevet/spillet med i....over 50 cabaretter til dato og der er mange flere på vej - siden 1999 har han desuden været kunstnerisk & administrativ leder af Café Liva.

Anmeldelser

Under overskriften FED MUSIK OG GOD MIDNAT giver Berlingske T.s Me Lund 6 STJERNER og skriver bl.a:

“Autenciteten er de tre ekstremt veloplagte musikeres glæde over alle de fede numre, som de fremfører med netop den hengivne respektløshed, der kommer af at kunne dem på fingrene, på tæerne - ja, på whiskers på en tom pizza-æske.”
“Det er gennemmusikalsk og kolossalt skægt.”
“Cabaret’ens frontfigur, Jacob Morild, parodierer beatlernes sangteknikker med vellysten strålevarme og fortolker teksterne så frit, at man er villig til at tro, at han også kan gå på vandet.”
“Morten Wedendahl springer ud som overbevisende vokalist.”
“Og bassisten Mikkel Tiedt betjener ikke bare strengende ekvilibristisk, han formår også med solbriller og hankatteagtig attitude at afmærke territoriet.”
“Skøn 60’er-aften. Kan ikke anbefales nok!”

Under overskriften LET IT BE! giver Politikens Bettina Heltberg 5 HJERTER og skriver bl.a:
“Høj musikalsk satire i Café Liva.”
“Københavns mest musikalske og sjoveste cabaret!”
“Det er sataniske blikke, henført sorg, selvopgivelse - tilsat få, men vigtige rekvisitter.”
“Det er tindrende morsomt og proffessionelt.”
“Paul McCartney, som for nylig gæstede Danmark, ville have moret sig.”
“Bag anstrengelserne, som man faktisk ikke aner, ligger tre topmotiverede talenters sans for musikken og altid en practicall joke til at holde den oppe. De tre stemmer klæder hinanden perfekt.”

Under overskriften SPRUDLENDE OG LYSTIGT BEATLES-POTPOURRI giver Urbans Rie Hammer 4 STJERNER og skriver bl.a:
“Liva slipper sommeren løs med en velsvingende late night cabaret på båden i Nyhavn.”
“Jacob Morild med de mange grimasser og morsomme dialekter fortolker største- delen af sangene, mens musikerne Mikkel Tiedt og Morten Wedendahl præsenterer et letter blues’et Beatles- arrangement.”
“Sammen udgør de tre herrer et spudlende og stemningsskabende team - og flere tilskuere havde svært ved at holde læberne i ro og formede tyst de velkendte tekster i samspil med det swingende show.”


Under overskriften BEATLES I SOMMERNATTEN skriver Jyllandspostens Henrik Lyding bl.a:
“På Cafe Liva får de gamle Beatles-slagere et vittigt twist af tre musikalske drenge.”
“Fornøjelsen bliver ikke mindre af, at Jacob Morild, Morten Wedendahl og Mikkel Tiedt særdeles kompetent traktere guitarer, klaver og bas, foruden at de synger fortræffeligt.”
“Tre voksne drenge i hvid konfirmand- skjorte, sorte slips og ditto bukser underholder, så vi virkelig mærker, at de synes, det er sjovt.”