Skip directly to content

JEG FORTRYDER INTET...VEL?

Forestillingen

Hun står i sin frisørsalon – hun er fra Randers; snart 50; fraskilt et par gange; har børn i skiftende aldre med et spænd på 15 år fra den ældste til den yngste; og livet har været alt andet end nemt – men hun fortryder intet…vel?

Med udgangspunkt i sangerinden Edith Piaf’s righoldige sangrepertoire fortælles en historie om et helt almindeligt kvindeliv anno 2023 med udgangspunkt i generationen der blev født i 70’erne og voksede op i hhv 80’ernes armod og 90’ernes individualisme.

Et liv hvor de store omvæltninger i verden, har været overhalet af dagligdagens kamp for en tilværelse.

Cafe Liva sætter atter engang fokus på en generation og en kvindeskikkelse i Dagens Danmark, som Liva før har haft stor succés med i bl.a. Er Du Da Sindssyg med Lane Lind i 2005 og På Toppen med Lone Rødbroe i 2013.

På scenen står skuespillerinden og sangeren Rikke Buch Bendtsen, akkompagneret af pianisten, arrangørern og kapelmesteren Nicolai Majland.

Manuskriptet er skrevet af Rikke Buch Bendtsen og Jacob Morild – og for instruktionen står Jan Hertz.

 

Spilledage

24. Februar - 25. Marts

Tirsdag-Lørdag kl. 20

Menu

Cabaretmenu serveres i teatersalen og bestilles vis cafeliva@mail.dk - senest dagen før inden kl. 12 Mødetid ved spisning kl. 18.00 Forret: Jordskok suppe med jordskok chips & purløg Hertil surdejs brød & pisket smør Hovedret: Braisseret oksespidsbryst med kartoffel, gulerod, selleri & peberrodssauce Pris 250,00 Dessert-tilvalg: Chokolade mousse med karamelknas Pris 75,00

Billetter

Billetpris 250,-

Købes ved at sende en mail på cafeliva@mail.dk - eller på Billetten.dk - eller Teaterbilletter.dk

Medvirkende

Rikke Buch Bendtsen
RIKKE BUCH BENDTSEN har optrådt i adskillige shows og musicals. Som Roxie Hart i “CHICAGO” Det ny Teater, Lenerl i “SOMMER I TYROL” Folketeatret, “HJØRRING REVYEN” , “NYKØBING FALSTER REVYEN”, “SVENBORG SOMMERREVY” og som puddelhunden Nutzi og Delle Kaya  i “JUNGLEDYRET HUGO” Bellevue Teater osv.
I 2021 medvirkede hun i Cafe Livas Julecabaret “JULSPIND OG ENGLENISSER”, bl.a. med hittet “Nissefar”,  i selskab med Joy-Maria Frederiksen, Mette Marckmann og Nicolai Majland
Karrieren tog oprindelig fart med det multi-platin-vindende popband DISKOFIL, hvor hun i rollen som leadsinger DISKO LYDIA turnerede Danmark tyndt i 90’erne.
Rikke har også en stor passion for Big Band musik, og man finder hende indimellem som Sang Diva når hun giver koncert med Randers Big Band.