Skip directly to content

I Hold Your Hand In Mine - Tom Lehrer-cabaret

Forestillingen

12. februar - 21. marts 2015

Tom Lehrer er én af USA’s skarpeste satirikere i det 20. Århundrede og for 35 år siden kastede troubaduren, visesangeren, entertaineren & revymanden Flemming Krøll sig over Tom Lehrers sange på dansk. Nu gør han det søreme igen, sammen med pianisten, komponisten & Tom Lehrer-conneisseuren Lars Fjeldmose, og fortæller historien om en sindssyg verden, der ikke er blevet meget mindre vanvittig siden Tom Lehrer for over et halvt århundrede gik helt ud af tangenten; tværtimod er mange af de satirisk skarptskårne og overdrevne forudsigelser blevet….virkelighed?

Til at sammensætte cabaretten og lave nye, opdaterede oversættelser af Tom Lehrers sylespidse univers har Krøllbassen & Fjeldaben allieret sig med én af landets – og sin generations - absolut skarpeste satirikere; Livas kunstneriske leder Jacob Morild.

”Satire mig her og satire mig dér…men bli’r det sjovt?!” –

DET tror vi nok, det gør!

 

 

Spilledage

12. februar - 21. marts 2015

Onsdag - lørdag kl. 21.00

Spisning fra kl. 19.00

OBS! Der spilles ikke den 28. februar, 4. marts  & 7. marts 2015

Menu

Hovedret: BarBQ shortribs, æblesalat, coleslaw samt bagt kartoffel m. urtesmør. Dessert: Æbletærte m. flødesum Pris. kr. 175,-

Billetter

Billetpris: kr. 180,-

Billet + cabaretmenu kr. 355,-

Medvirkende

Flemming Krøll

Visesanger, troubadur, revydirektør o.m.a. Brød igennem med et brag i starten/midten af halvfjerdserne og har gennem de sidste snart 30 år været det lysende fyrtårn, der har løftet Nykøbing Falster-revyen til landets næststørste revy.

Men Krøll-bassen er ikke bare det rene revy – han har før, med stor succés, stået på Cafe Livas cabaretscene med bl.a. Frank Sinatra-cabaretten My Way i 1999 og senest i Rørlægger Madsens Musikalske Madpakke i 2002.

Lars Fjeldmose

Kunne med cabaretten Forelsket i KBH i 2011 fejre 25 års jubilæum på Cafe Liva, idet det var præcis 25 år siden han sidst spillede cabaret på båden. Det var i cabaretten Både Og II i 1986. Er ellers kendt fra sine mange år på Jytte Abildstrøms Riddersalen og fra bl.a. Bornholmer-revyen.

Jacob Morild

Skuespiller, instruktør, dramatiker, tekstforfatter, satiriker m.m.m. Autodidakt i det hele og startede sin karriere i midten af '80-erne. Har sidenhen været vidt omkring bl.a. som redaktør & chef for P3's radiosatire DET DER OM SØNDAGEN 1992-1995; revydirektør på Mogenstrup-revyen 1995-1997; viceredaktør på TV2s UGEN DER GAK 1995-1996 - desuden optrådt på Nørrebros Teater, AmagerScenen, Det Ny Teater, Privat Teateret, FolkeTeateret, Græsted Revyen, Rottefælden i Svendborg, Nykøbing F.revyen, Hjørring Revyen og mange, mange andre steder.

Har modtaget Wilhelm Hansen Fondens Hæderspris i 2014, De Danske Teaterforeningers Ærspris 2014, Danske Teateranmelderes Initiativ-pris 2015, 4 gange kåret til Årets Revyforfatter og 4 gange nomineret til en Reumert - sidst for Julecabaretten NÅR KRYBBEN ER TOM i 2015.

Siden 1987 engageret i Liva, hvor han har stået i spidsen/været involveret/skrevet/spillet med i....over 50 cabaretter til dato og der er mange flere på vej - siden 1999 har han desuden været kunstnerisk & administrativ leder af Café Liva.

Vedhaeftninger