Skip directly to content

I HOLD YOUR HAND IN MINE - en Tom Lehrer-cabaret

Forestillingen

Tom Lehrer er én af USA’s skarpeste satirikere i det 20. Århundrede og for 35 år siden kastede troubaduren, visesangeren, entertaineren & revymanden Flemming Krøll sig over Tom Lehrers sange på dansk. Nu gør han det søreme igen, sammen med pianisten, komponisten & Tom Lehrer-conneisseuren Lars Fjeldmose, og fortæller historien om en sindssyg verden, der ikke er blevet meget mindre vanvittig siden Tom Lehrer for over et halvt århundrede gik helt ud af tangenten; tværtimod er mange af de satirisk skarptskårne og overdrevne forudsigelser blevet….virkelighed?

Genopsætning af succéssen fra foråret 2015, hvor Politiken gav 5 stjerner og bl.a. skrev:

"Lehrers satire lever på Liva!"

Spilledage

6. - 21 Januar 2017

Tirsdag - Lørdag kl.21

Menu

Hovedret - Kold anretning: Røget laks, rygeostcreme ,radiser Kalveculotte,pickles Hønsesalat med grov sennep, svampe og urter Tærte med spinat,løg,timian og muskat Unika havgus med tomatmarmelade Dessert: Lun æblekage med kanel og creme fraiche

Billetter

Billetpris 210,-

inkl cabaretmenu 385,-

Menu kan kun købes gennem Cafe Liva -

billetter kan til gengæld osse købes via billetter.dk

og med teater-, ungdoms- og grupperabat på teaterbilletter.dk

Medvirkende

Flemming Krøll

Visesanger, troubadur, revydirektør o.m.a. Brød igennem med et brag i starten/midten af halvfjerdserne og har gennem de sidste snart 30 år været det lysende fyrtårn, der har løftet Nykøbing Falster-revyen til landets næststørste revy.

Men Krøll-bassen er ikke bare det rene revy – han har før, med stor succés, stået på Cafe Livas cabaretscene med bl.a. Frank Sinatra-cabaretten My Way i 1999 og senest i Rørlægger Madsens Musikalske Madpakke i 2002.

Lars Fjeldmose

Kunne med cabaretten Forelsket i KBH i 2011 fejre 25 års jubilæum på Cafe Liva, idet det var præcis 25 år siden han sidst spillede cabaret på båden. Det var i cabaretten Både Og II i 1986. Er ellers kendt fra sine mange år på Jytte Abildstrøms Riddersalen og fra bl.a. Bornholmer-revyen.

Vedhaeftninger