Skip directly to content

I AL SLAGS VEJR - en Benny Andsersen-mosaik

Forestillingen

Benny Andersen, som døde i sensommeren 2018, var eksponent for noget af det ypperste indenfor brugen af det danske sprog – og brugte dette, gennem en mere end 60-årig karriere,
til at beskrive det særegne danske folkeslag; et folkeslag som vistnok endda i virkeligheden var…svenskere!
Cafe Liva tegner et portræt af danskerne – af alle afskygninger og hudfarver – af i dag og I Al Slags Vejr udelukkende ved brug af Benny Andersens ord i form af sange, digte og monologer.

Spilledage

28. Februar - 4. April

Tirsdag til Lørdag kl. 20

Forestillingen er med pause og er færdig ca 21.35

Menu

Cabaretmenu: Forret: Klassisk rejecocktail. Serveres med brød og smør. Hovedret: Grydestegt kylling med rabarberkompot, agurkesalat, hvide kartofler og skilt sauce. Pris 235,00 pr.person Tilkøb til pausen eller efter forestillingen: Gammeldaws æblekage. Pris 65,00 pr.person

Billetter

Billetpris 240,-

Købes på cafeliva@mail.dk (gebyrfrit) - eller på billetten.dk og teaterbilletter.dk

Medvirkende

Joy-Maria Frederiksen

står her for første gang på scenen i Café Liva-regi, men har dog før lugtet til cabaretgenren bl.a. på Det Kgl Teater i ”PH VÆRDI 3” og i Søren Kragh Jacobsen-cabaretten ”ÅH, MONA” på Caféteatret.
Hvad angår svagheder, har hun kun en enkelt: nemlig overfor hjemmelavet pesto... sin egen naturligvis!

Eva Skipper

Bassist fra Det Rytmiske Konservatorium på Holmen i København, men har allerede slået sig fast med samarbejdspartnere og arbejdsgivere såsom: Christina von Bülow, Thomas Blachman, Stolle-Svarre Kvintet, Marc Bernstein, Niclas Campagnol, Chico Lindvall, Daimi, Jytte Abildstrøm, Jesper Riis, Martin Schack, Karsten Bagge, Svenn Skipper, Jan zum Vohrde, Per Pallesen, Finn Ziegler, Randers Byorkester, Fredensborg Big Band.

Har optrådte flere gange på Café Liva bl.a. i DEN UFORGLEMMELIGE NAT - Tro, Håb og Nat King Cole i 2001, Rørlægger Madsens Musikalske Madpakke 2002, Det Svage Køn 2010 - o.m.f.

Jan Rørdam

Udover at ha’ leveret deciderede evergreens til både Alberte og Bamse & Kylling + ha’ en driftig musikerkarriere, har han også nået at lave lidt på Café Liva, hvor han har skrevet musik til og medvirket i cabaretterne HVORDAN? – HALFDAN – en Halfdan Rasmussen-cabaret & Det Forsømte Forhold – et Par på Kassen.
Er altid i tvivl om hvad der er det svage køn og nøjes her med at være med som det tynde øl.

Jacob Morild

Skuespiller, instruktør, dramatiker, tekstforfatter, satiriker m.m.m. Autodidakt i det hele og startede sin karriere i midten af '80-erne. Har sidenhen været vidt omkring bl.a. som redaktør & chef for P3's radiosatire DET DER OM SØNDAGEN 1992-1995; revydirektør på Mogenstrup-revyen 1995-1997; viceredaktør på TV2s UGEN DER GAK 1995-1996 - desuden optrådt på Nørrebros Teater, AmagerScenen, Det Ny Teater, Privat Teateret, FolkeTeateret, Græsted Revyen, Rottefælden i Svendborg, Nykøbing F.revyen, Hjørring Revyen og mange, mange andre steder.

Har modtaget Wilhelm Hansen Fondens Hæderspris i 2014, De Danske Teaterforeningers Ærspris 2014, Danske Teateranmelderes Initiativ-pris 2015, 4 gange kåret til Årets Revyforfatter og 4 gange nomineret til en Reumert - sidst for Julecabaretten NÅR KRYBBEN ER TOM i 2015.

Siden 1987 engageret i Liva, hvor han har stået i spidsen/været involveret/skrevet/spillet med i....over 50 cabaretter til dato og der er mange flere på vej - siden 1999 har han desuden været kunstnerisk & administrativ leder af Café Liva.