Skip directly to content

Hvordan Halfdan

Forestillingen

Tre mænd i deres bedste alder mødes på en bænk og funderer over livet – hvor langt de er nået i det; hvorfor det gik sådan og med hvem, hvorledes & især HVORDAN?......HALFDAN! Via Halfdan Rasmussens righoldige repertoire bliver både deres drømme, barndom, forspildte mulighederog – især – kvinder berørt.

Medvirkende

Jan Rørdam

Udover at ha’ leveret deciderede evergreens til både Alberte og Bamse & Kylling + ha’ en driftig musikerkarriere, har han også nået at lave lidt på Café Liva, hvor han har skrevet musik til og medvirket i cabaretterne HVORDAN? – HALFDAN – en Halfdan Rasmussen-cabaret & Det Forsømte Forhold – et Par på Kassen.
Er altid i tvivl om hvad der er det svage køn og nøjes her med at være med som det tynde øl.

Jan Lindebjerg
Michael Hasselflug

Anmeldelser

Under overskriften DET KRIBLER AF FORÅR skriver JPs Henrik Lyding bl.a:

“Yderst sjældent oplever man, at samtlige en forestillings tekster er begavede, sjove og præcise i ord og ponite. Det er de her!”
“Rasmussen kan rime som få, og hans blik for verden og dagligdagen er formidabelt.”
“Jacob Morilds iscenesættelse ejer den samme djærve, ofte saftige gemytlighed. Han illustrerer og dramatiserer flittigt, så de rimede vers bliver til små øjebliksbilleder i næsten sketch-agtig form, der passer de tre gavtyve Michael Hasselflug, Jan Linnebjerg og Jan Rørdam særdeles fint.”
“Og når de spiller op til hinanden, driller og finter med ord, opstår en varm og herligt livsbekræftende stemning, der sender frydefulde varsler om løfterige forårsaftener og kriblende fornemmelser i underlivet.”
Under overskriften NOGET OM HALFDAN skriver Urbans Rie Hammer bl.a:

“Liva leger med Halfdans rim og remser i et musikalsk format.”
“Musikeren Jan Rørdam akkompagnerer med velsvingende akustiske guitar-arrangementer.”
“Sammen skaber de tre fyre en god og smittende energi og showet er en varm hyldest til Halfdan”