Skip directly to content

Hvor Kom Den Fra?

Forestillingen

Cafe Livas kunstneriske leder og flere gange Reumertnominerede Jacob Morild; alene på scenen igen-igen!

Efter anmelder-, publikums- og turnésuccesserne Var Det Det (2011) og Det Går Over…Igen (2012) – kommer nu en hel ny one-man-cabaret fra skuespilleren, satirikeren, tekstforfatteren, instruktøren, dramatikeren m.m.m. Jacob Morild.

Som del af Danmarks næststørste – og nu regeringsbærende, GGGI-rejsende, Giraf-dræbende & alment ledende – generation (dem der blev født midt i tresserne); begynder livets cyklus så småt at gå op for én i al sin grufulde vælde!

Måske er man allerede mere end halvvejs? Er det næste skud på stammen et barnebarn? Skal man allerede nu spare op til 50-års-dagen – eller skal man købe en motorcykel?

Kort sagt: Mid-alderen og de grå hår står i kø, men…

HVOR KOM DEN FRA?

Pressen har tidl skrevet om Jacob Morild’s one-man-cabaretter:

Berlingske Tidende:  ★★★★★

”Publikum skriger af grin!”

Politiken: ★★★★★

”Storslået – det laves ikke bedre!”

Børsen: ★★★★★★

”Luksusbegavet crazy!”

Information:

”Danmarks skarpeste komiker!”

Spilledage

Spilleperiode: 7. august - 30. august 2014 + 22., 23., 24., 29. & 30. sept, samt 1., 6., 7., 8., 9., 10. & 11. oktober

Mandag - lørdag kl. 21.00

Spisning fra kl. 19.00

Menu

Kold tapas anretning: - Små kartoffelpandekager med feta og tomatchutney - Spyd med dadeltomat, mozzarella og basilikumsolie - Serano med tranebærpesto - manchego med oliven - Rimmet laks med friskost creme med urter og syltede rødløg Rosmarinbolle,kiks og smør Dessert: Kage med bær og mandler , hertil vaniliecreme 175,- pr person

Billetter

Billetpris: Kr. 180,-

Billet + cabaretmenu: Kr. 355,-

(Hovedret & dessert)

Medvirkende

Jacob Morild

Skuespiller, instruktør, dramatiker, tekstforfatter, satiriker m.m.m. Autodidakt i det hele og startede sin karriere i midten af '80-erne. Har sidenhen været vidt omkring bl.a. som redaktør & chef for P3's radiosatire DET DER OM SØNDAGEN 1992-1995; revydirektør på Mogenstrup-revyen 1995-1997; viceredaktør på TV2s UGEN DER GAK 1995-1996 - desuden optrådt på Nørrebros Teater, AmagerScenen, Det Ny Teater, Privat Teateret, FolkeTeateret, Græsted Revyen, Rottefælden i Svendborg, Nykøbing F.revyen, Hjørring Revyen og mange, mange andre steder.

Har modtaget Wilhelm Hansen Fondens Hæderspris i 2014, De Danske Teaterforeningers Ærspris 2014, Danske Teateranmelderes Initiativ-pris 2015, 4 gange kåret til Årets Revyforfatter og 4 gange nomineret til en Reumert - sidst for Julecabaretten NÅR KRYBBEN ER TOM i 2015.

Siden 1987 engageret i Liva, hvor han har stået i spidsen/været involveret/skrevet/spillet med i....over 50 cabaretter til dato og der er mange flere på vej - siden 1999 har han desuden været kunstnerisk & administrativ leder af Café Liva.

Vedhaeftninger