Skip directly to content

HURRA

Forestillingen

HURRA - JACOB MORILDS 20-ÅRS JUBILÆUMSFORESTILLING

Så er der en ny regering…eller er der bare andre ansigter på de samme fejltagelser?
Solen skinner og fuglene fløjter…ja, men ka’ de egentlig andet?
Skal man grine eller græde over Verdens Tilstand…og hvis man gør begge dele samtidig, er det så kriminelt krænkende – og i så tilfælde; for hvem?

Den flere gange Reumert-nominerede skuespiller, satiriker, instruktør, dramatiker m.m.m., Jacob Morild,

fejrer sit 20-års jubilæum som leder af Danmarks eneste, faste cabaretscene, Cafe Liva, ved atter engang at tage temperaturen på Danmark og Danskerne

– men er det egentlig noget at råbe HURRA for? – og hvorfor ikke?!

iScene – 5 STJERNER
”Hurra er Jacob Morild i topform!”

Ungt Teaterblod – 5 STJERNER
”Jacob Morild er en af landets største satirikere!”

Morten Buckhøj – 5 STJERNER

Hurra for Morild og hans lille Café Liva!”

CphCulture – 5 STJERNER
”Der er i den grad grund til at råbe hurra på Café Liva!”

Spilledage

16. August - 14. September

Mandag til Lørdag kl. 20

Forestillingen er med pause og er færdig ca 21.35

Menu

Cabaretmenu: Forret: Håndpillede rejer med salat, bacon og æggecreme. Serveres med brød og smør. Hovedret: Urtefarseret kylling med estragonsauce. Kartoffelkompot med skalotteløg og hakkede krydderurter. Sommergrønt i fransk dressing. Pris 235,00 pr.person Tilkøb til pausen eller efter forestillingen: Gateau Marcel med bær i appelsinsirup. Pris 65,00 pr.person

Billetter

Billetpris 240,-

Købes på cafeliva@mail.dk (gebyrfrit) - eller på billetten.dk og teaterbilletter.dk

Medvirkende

Jacob Morild

Skuespiller, instruktør, dramatiker, tekstforfatter, satiriker m.m.m. Autodidakt i det hele og startede sin karriere i midten af '80-erne. Har sidenhen været vidt omkring bl.a. som redaktør & chef for P3's radiosatire DET DER OM SØNDAGEN 1992-1995; revydirektør på Mogenstrup-revyen 1995-1997; viceredaktør på TV2s UGEN DER GAK 1995-1996 - desuden optrådt på Nørrebros Teater, AmagerScenen, Det Ny Teater, Privat Teateret, FolkeTeateret, Græsted Revyen, Rottefælden i Svendborg, Nykøbing F.revyen, Hjørring Revyen og mange, mange andre steder.

Har modtaget Wilhelm Hansen Fondens Hæderspris i 2014, De Danske Teaterforeningers Ærspris 2014, Danske Teateranmelderes Initiativ-pris 2015, 4 gange kåret til Årets Revyforfatter og 4 gange nomineret til en Reumert - sidst for Julecabaretten NÅR KRYBBEN ER TOM i 2015.

Siden 1987 engageret i Liva, hvor han har stået i spidsen/været involveret/skrevet/spillet med i....over 50 cabaretter til dato og der er mange flere på vej - siden 1999 har han desuden været kunstnerisk & administrativ leder af Café Liva.

Show tickets

11 Billetter tilbage - kan købes i døren fra kl. 19
1