Skip directly to content

F#CK

Forestillingen

Nå-generationen – 68’ernes børn – nærmer sig skelsår og alder og panikken begynder at brede sig. Deres forældre var den første generation, som nægtede at blive ældre og selv vægrer de sig voldsomt ved at blive...
VOKSNE...?!

Nu er de i starten-midten af fyrrene og derved statistisk midt i livet – eller med andre ord: De er midaldrende – og DEN havde de ikke set komme!

Den flere gange Reumert-nominerede satiriker, skuespiller, instruktør & Cafe Livas kunstneriske leder, Jacob Morild, genoptager her skrivesam-arbejdet med komponisten og guitaristen Jan Rørdam – bl.a. kendt som den kompositoriske bagmand bag Alberte Winding, Bamses Billedbog o.m.a.
Et samarbejde som før har ført til de anmelderroste publikums-successer:
Det Forsømte Forhold fra 2008 & Det Svage Køn 2010.

Denne gang har de kastet sig over den eksistensialistiske panik, der opstår hos alle generationer, når man indser, at man begynder at nærme sig den alder, hvor der er kortere tid tilbage, end den man har oplevet.

Cabaretten tager sit udgangspunkt i et 25-års studenterjubilæum – OG SÅ KAN DET ELLERS NOK VÆRE!

På scenen står Mette Marckmann – som bl.a. før har optrådt i Liva-regi i både julecabaretter, og de roste cabaretter Måske Ku Vi – en Sebastian-cabaret, Cafeliv – en 80-er-cabaret & Et Lille Lys I Mørket – en Trille-cabaret – og Mads M. Nielsen, flere gange Reumert-vinder, som her får sin debut på Cafe Liva...som skuespiller vel at mærke; for 25 år siden var han opvasker i restaurationen samme sted.
Det musikalske akkompagnement står Jan Rørdam for og cabaretten instrueres af Jacob Morild & Lars Knutzon.

Spilledage

Premiere 12. September – og cabaretten spiller tirsdag-lørdag frem til og med den 20. Oktober.

Forestillingen starter kl 21.00. Spisning starter kl 19.00

Billetter

Billetpris 175,- Med 2 retters cabaretmenu – hovedret & dessert – 350,-

Medvirkende

Mads M. Nielsen

Reumert vinder for både Årets mandlige birolle og senest Årets Mandlige hovedrolle for sin præstation i Teater V's roste Hornsleth-forestilling.
Mads har her sin debut på Cafe Liva - som skuespiller vel at mærke! Mads var opvasker på Liva i midten af 80-erne og har haft en vis tilknytning og veneration for stedet, idet hans mor, Lane Lind, faktisk var den, der opfandt Cafe Liva-navnet og selv var medejer af landets førende cabaretscene i midten af 80-erne.

Jan Rørdam

Udover at ha’ leveret deciderede evergreens til både Alberte og Bamse & Kylling + ha’ en driftig musikerkarriere, har han også nået at lave lidt på Café Liva, hvor han har skrevet musik til og medvirket i cabaretterne HVORDAN? – HALFDAN – en Halfdan Rasmussen-cabaret & Det Forsømte Forhold – et Par på Kassen.
Er altid i tvivl om hvad der er det svage køn og nøjes her med at være med som det tynde øl.

Mette Marckmann

Uddannet som skuespiller fra Statens Teaterskole i 1992 og derefter opgaver på Jytte Abildstrøms Teater, Københavneren, Nørrebro Teater, Team Teatret, Folketeatret, Holbæk Egnsteater & CaféTeatret.

Osse flittig revyskuespiller i Sønderborg, Græsted, Nykøbing F., Ganløse & Mogenstrup.

Film & TV: "Brudevalsen", "Rimini", "Obduktionen.", "Interview", "Riget", "Kun en Pige", "TV-10.", "Skål - enten, eller", "Taxa.", "I wonder who's kissing her now", "Hva'så?" - TV-satire, "Skjulte spor"

Radio: Tilknyttet Børneradio på P3 fra 1999 + Radiospillene: "Pinden" & "Balkonen". Desuden medlem af teater-improgruppen ALT PÅ ET BRÆT

På Café Liva: Første gang i den meget roste '80-er-cabaret CAFELIV i 2000 - og siden i både julecabaretter og mange andre sammenhænge; bl.a. Trille-cabaretten Et Lille Lys I Mørket fra 2006, som har afstedkommet at Mette osse rejser rundt med det originale Trille-band (Ole Fick, Øjvind Ougaard & Mads Vinding) og fortolker Trilles sange med stor succés.

Anmeldelser

Show tickets

DER ER STADIG BILLETTER TIL I AFTEN. RING 3316 1026 OG FÅ BILLETTER MED DET SAMME. ELLER MØD OP PÅ LIVA KL 20.30.
1