Skip directly to content

FØR DE 40

Forestillingen

Generationen født i starten af 80-erne har længe stået i skyggen af den vestlige verdens næststørste generation – NÅ-generationen, dem der er født i midt-slutningen af 60-erne og sandelig osse i skyggen af deres forældre, 68-generationen. Og hvis man sir om de 2 foregående generationer, at de hhv for 68-generationens vedkommende nægter at blive gamle og for NÅ-generationens vedkommende nægter at blive voksne; hvor står generationen, der er ved at blive 40, så henne?
De har børn, karrierer, samlivsproblemer og alt det andet, som de foregående generationer, men hvordan får man lov til at være optaget af sig selv, når alle andre er så selvoptaget?

Spilledage

22. April - 29. Maj 2021

Tirsdag - Lørdag kl. 20.00

Menu

2-retters cabaretmenu: Forret: Grønne & hvide asparges med ramsløg & sprødt rugbrød Hovedret: Frikadeller med surt & hjemmelavet kartoffelsalat. Pris 235,- Tilkøb til pausen: Skovbærmousse & crumble Pris 65,-

Billetter

Billetpris 250,-

Medvirkende

Mia Lerdam

Mia Lerdam er skuespiller, sanger og manuskriptforfatter. Hun er uddannet fra skuespillerskolen ved Odense Teater i 2010. Hun har siden sin debut på Odense Teater blandt andet spillet på Det Kongelige Teater, Grønnegårds Teatret, Husets Teater, Momentum, Grob, Aarhus Teater, Nordkraft og Teater Hils din Mor. Hun har medvirket i forestillinger som Robin Hood, Kong Arthur, De Lystige Koner i Windsor, GreenBoy, Impossible, Eksil, Eksplosioner og den Reumert vindende Fucking Åmål. Hun har haft roller i forskellige danske og internationale tv-serier, senest i Sommerdahl sæson 2 og har lige afsluttet en rolle i en ny Netflix serie. Hun har lagt stemme til utallige tegnefilm og producerer podcast og film om kunst.

Regitze Estrup

Regitze Estrup er skuespiller og uddannet fra Michael Chekov Studio i 1996. Efter afgang medvirkede hun i Lars Von Triers Verdensuret -en levende udstilling, på kunstforeningen Gl Strand. Herefter var hun med i Idioterne af Von Trier og teaterdebuten var på FÅR302 i Anatols Kabinet. Hun har bl.a spillet på Kaleidoskop, Republique,  Det Kongelige Teater og Teatret Zeppelin i forestillinger som Hvem myrdede Regitze Rio, Den lille havfrue, Kirken og Mirakel. Hun har medvirket i et hav af tv-serier og film som Herrens veje, Broen, Gidseltagningen og Den som Dræber samt Du forsvinder, Journal 64. Hun er snart aktuel i Annette K. Olesens nye film Landet. Hun læser desuden Film og Medievidenskab på KU og optræder med Sidses erotiske Alfabet, hun selv står bag.

Ian Brodersen

Ian Brodersen er komponist, sangskriver samt musiker. Kom med i satiregruppen Emmas Dilemma i 1995. Han har skrevet og produceret musik til en lang række teaterforestillinger på bl.a. Grønnegårdsteatret, Det Kgl. Teater og Kaleidoskop. Desuden har han lavet score til spille-, kort- og dokumentarfilm samt serier for DR på både B&U og RadioDrama. Ian har udgivet egen musik med ensemblet Konkylie. Han optræder både solo og med forskellige bands, der bevæger sig i genrene latinjazz og balkanmusik. De seneste år har han spillet på instrumentet inoxphone “Upserver”, som han har bygget i rustfrit stålservice.