Skip directly to content

EN LILLE NISSE REJSTE

Forestillingen

ALT UDSOLGT

Årets Julecabaret - den 27.nde i rækken!

Endnu engang er det Jacob Morild, som står i spidsen og har skrevet

årets revsende gennemgang af højtidens familie-, forbrugs- og næste-

kærlighedshelvede.

Sidste års julecabaret - NÅR KRYBBEN ER TOM - blev Reumert-nomineret,

så hvad skal det ikke ende med?

Julecabaretten har premiere den 16. November og spiller mandag til lørdag

kl.21 - frem til den 21. December.

Julebuffet starter kl.18.30

 

Spilledage

Mandag til Lørdag kl.21

Menu

Krydrede sild med rødløgskompot med snaps + Æggesalat med karry,æbler, kapers Gravad laks med fennikel og rævesauce Hønsesalat med grillede svampe,timian og asparges Flæskesteg fra Kildegården med Rødkål med æbler og kanel Grov Andepate med rødbeder syltet med nelliker og muskat Grønkål-spidskål-appelsiner-nødder-figner-dild Oste med syltede blommer og tranebærpesto Ris ala mande med kirsebærsauce Rugbrød, groft brød, kiks og smør

Billetter

Billetpris 250,-

inkl julebuffet 545,-

Medvirkende

Jacob Morild

Skuespiller, instruktør, dramatiker, tekstforfatter, satiriker m.m.m. Autodidakt i det hele og startede sin karriere i midten af '80-erne. Har sidenhen været vidt omkring bl.a. som redaktør & chef for P3's radiosatire DET DER OM SØNDAGEN 1992-1995; revydirektør på Mogenstrup-revyen 1995-1997; viceredaktør på TV2s UGEN DER GAK 1995-1996 - desuden optrådt på Nørrebros Teater, AmagerScenen, Det Ny Teater, Privat Teateret, FolkeTeateret, Græsted Revyen, Rottefælden i Svendborg, Nykøbing F.revyen, Hjørring Revyen og mange, mange andre steder.

Har modtaget Wilhelm Hansen Fondens Hæderspris i 2014, De Danske Teaterforeningers Ærspris 2014, Danske Teateranmelderes Initiativ-pris 2015, 4 gange kåret til Årets Revyforfatter og 4 gange nomineret til en Reumert - sidst for Julecabaretten NÅR KRYBBEN ER TOM i 2015.

Siden 1987 engageret i Liva, hvor han har stået i spidsen/været involveret/skrevet/spillet med i....over 50 cabaretter til dato og der er mange flere på vej - siden 1999 har han desuden været kunstnerisk & administrativ leder af Café Liva.

Lone Rødbroe

Uddannnet dramaturg fra Århus Universitet 1993.

Har optrådt bl.a. med Østjysk Musikforsyning på Pejsegården; været fast del af ensemblet på Randers Egnsteater og har spillet med i et hav af revyer fra Sønderborg til Hjørring.

Havde stor succés med Dansktop-cabaretten På Toppen i Liva-regi i 2013.

Og blev Reumert-nomineret for Cafe Livas julecabaret NÅR KRYBBEN ER TOM i 2015

Thomas Pakula

Musiker, komponist & arrangør på bl.a. Nykøbing F. revyen & Det Ny Teater.

Skrev i 1999 musik til børneforestillingen "Englen og den Blå Hest" på EgnsTeateret Masken.

Fra 1998 TV (DR) "Musikbutikken" (som keyboardspiller og arrangør) samt "Fællessang på Bakken" (key+arr.), Det Danske Melodi Grand Prix 1999 (key+komp.)

Er - og har været i en årrække - kapelmester og hovedkomponist på Sønderborg-Revyen, Randers Revyen og Odense VinterRevy.

Startede på Liva som kapelmester på den Reumert-prisbelønnede cabaret IND TIL BENET  i 2001 - og har siden været involveret i utallige julecabaretter o.m.a. på Café Liva.

Udover Reumertprisen i 2001, er han bl.a. blevet kåret til Årets Revykomponist i 2005 & i 2015 - og har desuden været Reumert-nomineret 2 gange; sidst for Cafe Livas Julecabaret NÅR KRYBBEN ER TOM i 2015.

Anmeldelser