Skip directly to content

Coronavirus Politik

Forestillingen

Corona-pas er fra den 1. August ikke længere et krav, idet Cafe Liva hører til gruppen af små teatre/spillesteder, hvor der ikke længere skal fremvises corona-pas.

Forsamling- og Afstandspolitik:

Vi har været igang med den store tommestok og fået placeret vores borde således, at der vil kunne være 40-50 publikummer pr forestilling - der vil være 2 meter til scenen og 1 meter mellem de enkelte grupper af publikummer, som Sundhedsstyrelsen foreskriver.

Er I grupper over 2 personer, så mail til os om hvorvidt, I er i samme smittekæde, eller om vi skal dele jer op parvis eller på anden vis.

Iøvrigt har Cafe Liva et højteknologisk ventilations- og udluftningssystem, som gør at luften i lokalet udskiftes løbende, samtidig med at det sørger for en stabil temperatur - og således sidder man ikke i et atmosfærisk selvforsynende lokale med dertil mulig risiko for smittefare.

Der vil stadig være mulighed for at nyde en cabaretmenu før selve forestillingen

og serveringen af menuen, samt køkkenstandarden vil selvfølgelig osse overholde en streng hygiejne.

OG - så vil der selvfølgelig være håndsprit i rigelige mængder og afsprittede overflader så langt øjet række.

OBS - vores Virtuelle Tour er ikke corona-opdateret, så vær opmærksom på at afstandene i denne rundtur ikke er retvisende - der er tværtimod meget større afstand og ikke helt så tætte forhold, som det kunne se ud.

Vi glæder os til at se jer igen!

Det var LIVA der manglede.