Skip directly to content

CAFE LIVAS RESTAURATION

Cabaret- og Julemenu serveres i teatersalen

og bestilles vis cafeliva@mail.dk - senest dagen før inden kl. 12

Mødetid ved spisning kl. 18.00 - Julemenuen dog ml kl. 17.30-18.00

Se de enkelte menuer nedenfor.

------

Det er også muligt at spise i Restauranten på dækket inden forestillingen

- menuer og priser klik her

OBS - ved spisning i Restauranten på dækket er mødetiden 17.30

----------

Cabaretmenu PLADDERHUMORISTERNE VENDER TILBAGE:

Forret:

Varmrøget laks med rygeost, agurker, salater & Dild

Hertil surdejs brød & luftigt smør

Hovedret:

Coq au vin med knuste kartofler & Persille   

Pris 250,00

Dessert-tilvalg:

”Mormors” citronfromage med citronknas   

Pris 75,00

------

Menu JEG TROR KUN PÅ EN GUD/ET HAD:

Forret:

Blomkålssuppe med brunet smør, peberbacon & karse

Hertil surdejs brød & pisket smør

Hovedret:

Oksesteg med stegte kartofler, glacerede gulerødder & sky sauce

Pris 250,00

Dessert-tilvalg:

Lun æbletærte med vanilje creme

Pris 75,00

-----------

JULEMENU 2022:

Forret:

Gravet laks med rævesauce & Dild  

Hovedret:

Andesteg med svesker & æbler

Flæskesteg med lun rødkål

Hvide & brune kartofler

Klassisk jule sauce

Grønkålssalat med valnødder & tyttebær

Dessert:

Risalamande med hvidchokolade & karamelliserede mandler   

Pris 325,00 pr.person

-----------

Cabaretmenu MÅSKE KU VI:

Forret:

Kartoffel/porrer suppe med bacon & karse

Hertil surdejs brød & pisket smør

Hovedret:

Boeuf Bourguignon med Pommes pure & persille

Pris 250,00

Dessert-tilvalg:

Chokolade fondant

Pris 75,00

-------

Cabaretmenu JEG FORTRYDER INTET...VEL?:

Forret:

Jordskok suppe med jordskok chips & purløg

Hertil surdejs brød & pisket smør

Hovedret:

Braisseret oksespidsbryst med kartoffel, gulerod, selleri & peberrodssauce

Pris 250,00

Dessert-tilvalg:

Chokolade mousse med karamelknas

Pris 75,00

-------

Cabaretmenu VILDE KANINER OG UNDERLIGE FISK:

Forret:

Koldrøget laks med friskost, spæde salater & kapers vinegrette

Hertil surdejs brød & pisket smør

Hovedret:

Kalve frikassé med sommergrønt, nye kartofler & løvstikke

Pris 250,00

Dessert-tilvalg:

Rabarbertrifli med vanilje & makroner

Pris 75,00

-----------