Skip directly to content

BARE KOM AND! Julecabaret 2011

Forestillingen

Så er Liva tilbage til Nyhavn og skal for første gang fejre julen på den nye båd! Så nu er det med at bestille billetter til Livas flagskib gennem mere end tyve år - nemlig Årets Julecabaret.

Ja - BARE KOM AND!

Traditionen tro skrives julecabaretten af makkerparret Jacob Morild & Morten Wedendahl, som dog osse får heftig assistance både idé- og skrivemæssigt, men også hvad angår det rent sceniske af den gamle kending, multiinstrumentalisten og kapelmesteren Thomas Pakula; samt et stort velkommen tilbage til Jeanne Boel, som både har lavet 80'er-cabaret og julecabaretter på det gamle Liva, hvor hun også var mad-mutter i en periode.

Som traditionen også forebyder vil julens væsen og uvæsen sættes ind i den aktuelle kontekst, som det danske forbrugssamfund jo altid befinder sig i......og så bliver det som vanligt en ordentlig gang sort satire, crazykomik og musikalsk ballade, som har kendetegnet Cafe Livas julecabaretter siden 1989.

Medvirkende

Jacob Morild

Skuespiller, instruktør, dramatiker, tekstforfatter, satiriker m.m.m. Autodidakt i det hele og startede sin karriere i midten af '80-erne. Har sidenhen været vidt omkring bl.a. som redaktør & chef for P3's radiosatire DET DER OM SØNDAGEN 1992-1995; revydirektør på Mogenstrup-revyen 1995-1997; viceredaktør på TV2s UGEN DER GAK 1995-1996 - desuden optrådt på Nørrebros Teater, AmagerScenen, Det Ny Teater, Privat Teateret, FolkeTeateret, Græsted Revyen, Rottefælden i Svendborg, Nykøbing F.revyen, Hjørring Revyen og mange, mange andre steder.

Har modtaget Wilhelm Hansen Fondens Hæderspris i 2014, De Danske Teaterforeningers Ærspris 2014, Danske Teateranmelderes Initiativ-pris 2015, 4 gange kåret til Årets Revyforfatter og 4 gange nomineret til en Reumert - sidst for Julecabaretten NÅR KRYBBEN ER TOM i 2015.

Siden 1987 engageret i Liva, hvor han har stået i spidsen/været involveret/skrevet/spillet med i....over 50 cabaretter til dato og der er mange flere på vej - siden 1999 har han desuden været kunstnerisk & administrativ leder af Café Liva.

Morten Wedendahl

Startede som kapelmester og komponist i den Københavnske Studenterrevy i starten af 80¹erne. Blev herefter én af landets førende revykomponister & -kapelmestre fra 1988 på revyer som Holstebro-Revyen, Græsted-Revyen, Rottefælden, Helsingør & i Nykøbing Falster. Et hverv der har givet ham - som den eneste revykomponist - titlen som årets revykom-ponist 3 gange - i 1988, 1994 & 2001. Var sammen med Lise-Lotte Norup, Kirsten Siggaard & Kirsten Vaupel initiativtager til - og kapelmester & arrangør på - SWING SISTERS, som foreløbig har lavet to succésfulde turnéer.

Desuden musiker, arrangør, kapelmester og komponist på musikdramatiske forestillinger på Betty Nansen, Det Danske Teater m.m. - herunder osse Sebastian-musicalen PIPPI i Cirkus-Bygningen og efterfølgende på turné.

Har sideløbende fra 1987 været involveret i henved 20 cabaretter på Café Liva - tit og ofte i samarbejde med tekstforfatteren Jacob Morild - dette par har bl.a. stået for hovedparten af Café Livas succésrige julecabaretter: JULSPIND 1989, JULSPIND 2 1990, BREMSESPOR I SNEEN 1991, ABSOLUT JUL 1995, LIVA PÅ JUL 1997, LIVA PÅ STØTTEJUL 1999 & "ET VINTERMARERIDT" 2001.

Jeanne Boel

Debuterede som skuespiller i 1979 i farcen "Tak så er det nok for i aften" og har siden gjort sig umage som teaterskuespiller på bl.a A.B.C. Teatret, Amagerscenen, Det Danske teater, Det Ny teater, Københavns Musical teater, Tribunen, Ålborg teater, Privat teatret, Vejle Musik Teater & på Blaksted Tourneen!
Osse flittig revyskuespiller i Holstebro revyen, Cirkus revyen, Hjørring revyen, Gilleleje revyen, Mogenstrup Revyen & 5 somre i Nykøbing F. revyen! TV: "En stor familie", "Hotel Savoy", TV2s Julekalendere "Alle tiders Jul", "Alle tiders Nisse" og "Alle tiders Julemand" + "Gæster på Grill'en", "Jeanne's Jul" + div. underholdningsudsendelser.

Film: "Historien om Emma", "Den kroniske uskyld" , "Take it easy", "Kun en pige"

Har desuden været koreograf på: "Annie", "Peters Jul", "Ærkeengle", "Alle tiders nisse & Jul", "Forår i Paris", alle revyer. Melodi Grand Prix '91 & '93. Div. underholdningsudsendelser på DR.
På Café Liva: Den meget roste '80-er-cabaret CAFÉLIV i 2000!

Thomas Pakula

Musiker, komponist & arrangør på bl.a. Nykøbing F. revyen & Det Ny Teater.

Skrev i 1999 musik til børneforestillingen "Englen og den Blå Hest" på EgnsTeateret Masken.

Fra 1998 TV (DR) "Musikbutikken" (som keyboardspiller og arrangør) samt "Fællessang på Bakken" (key+arr.), Det Danske Melodi Grand Prix 1999 (key+komp.)

Er - og har været i en årrække - kapelmester og hovedkomponist på Sønderborg-Revyen, Randers Revyen og Odense VinterRevy.

Startede på Liva som kapelmester på den Reumert-prisbelønnede cabaret IND TIL BENET  i 2001 - og har siden været involveret i utallige julecabaretter o.m.a. på Café Liva.

Udover Reumertprisen i 2001, er han bl.a. blevet kåret til Årets Revykomponist i 2005 & i 2015 - og har desuden været Reumert-nomineret 2 gange; sidst for Cafe Livas Julecabaret NÅR KRYBBEN ER TOM i 2015.