Skip directly to content

AND OVER BORD - Årets Julecabret

Forestillingen

Årets Julecabaret - en årlig tilbagevendende tradition for Danmarks eneste faste, men osse landsdækkende turnerende, cabaret-scene.
Siden 1989 har satirikeren, instruktøren, tekstforfatteren og skuespilleren Jacob Morild stået for revsningen af Julehelvedet på både godt og ondt.
Julecabaretten blev Reumert-nomineret i 2015.

Spilledage

15. November - 21. December

Mandag - Lørdag kl. 21

Menu

Krydrede sild syltede rødløg Æggesalat med karry,æbler, kapers Røget laks med peberrod og æbler Hønsesalat med grillede svampe,timian og asparges Kålsalat med tranebær,nødder Flæskesteg fra Kildegården Rødkål med æbler og kanel Små smørbagte kartofler med timian Stegt Andebryst på julesalat med appelsin Gode oste med tranebærpesto Ris ala mande med kirsebærsauce Rugbrød, groft brød, kiks og smør

Billetter

Billetpris 275,-

inkl Julebuffet 570,-

Julebuffetten kan kun købes gennem Cafe Liva -

billetter kan til gengæld osse købes via billetter.dk

og med teater-, ungdoms- og grupperabat på teaterbilletter.dk

Medvirkende

Jacob Morild

Skuespiller, instruktør, dramatiker, tekstforfatter, satiriker m.m.m. Autodidakt i det hele og startede sin karriere i midten af '80-erne. Har sidenhen været vidt omkring bl.a. som redaktør & chef for P3's radiosatire DET DER OM SØNDAGEN 1992-1995; revydirektør på Mogenstrup-revyen 1995-1997; viceredaktør på TV2s UGEN DER GAK 1995-1996 - desuden optrådt på Nørrebros Teater, AmagerScenen, Det Ny Teater, Privat Teateret, FolkeTeateret, Græsted Revyen, Rottefælden i Svendborg, Nykøbing F.revyen, Hjørring Revyen og mange, mange andre steder.

Har modtaget Wilhelm Hansen Fondens Hæderspris i 2014, De Danske Teaterforeningers Ærspris 2014, Danske Teateranmelderes Initiativ-pris 2015, 4 gange kåret til Årets Revyforfatter og 4 gange nomineret til en Reumert - sidst for Julecabaretten NÅR KRYBBEN ER TOM i 2015.

Siden 1987 engageret i Liva, hvor han har stået i spidsen/været involveret/skrevet/spillet med i....over 50 cabaretter til dato og der er mange flere på vej - siden 1999 har han desuden været kunstnerisk & administrativ leder af Café Liva.

Joy-Maria Frederiksen

Skuespiller og instruktør.

Har spillet et hav af forestillinger på snart sagt alle scener i landet

Har dels som skuespiller i Bornholmer-Revyen og Esbjerg-revyen o.m.fl

og dels som instruktør stået i spidsen for Tam-Tam i Tivoli, Nykøbing Falster-revyen

og de sidste par år for én af de nyeste og mest succesrige revyer, nemlig landets

trediestørste revy - Odense Revyen.

På Cafe Liva har hun før med stor succes optrådt i Det Svage Køn 2010 &

And Over Bord - Årets Julecabaret 2017

Tom Jensen

Uddannet fra Statens Teaterskole og har bl.a. flere gange været på Det Kongelige Teater

Og har desudenspillet utallige roller på nærmest samtlige københavnske teaterscener - desuden flitting brugt i revyer bl.a. Tivolirevyen, Sønderborg Revyen og Hjørring Revyen og blev Årets Dirch I 2010

Herudover utallige opgaver for radio, film og TV

Thomas Pakula

Musiker, komponist & arrangør på bl.a. Nykøbing F. revyen & Det Ny Teater.

Skrev i 1999 musik til børneforestillingen "Englen og den Blå Hest" på EgnsTeateret Masken.

Fra 1998 TV (DR) "Musikbutikken" (som keyboardspiller og arrangør) samt "Fællessang på Bakken" (key+arr.), Det Danske Melodi Grand Prix 1999 (key+komp.)

Er - og har været i en årrække - kapelmester og hovedkomponist på Sønderborg-Revyen, Randers Revyen og Odense VinterRevy.

Startede på Liva som kapelmester på den Reumert-prisbelønnede cabaret IND TIL BENET  i 2001 - og har siden været involveret i utallige julecabaretter o.m.a. på Café Liva.

Udover Reumertprisen i 2001, er han bl.a. blevet kåret til Årets Revykomponist i 2005 & i 2015 - og har desuden været Reumert-nomineret 2 gange; sidst for Cafe Livas Julecabaret NÅR KRYBBEN ER TOM i 2015.

Vedhaeftninger